‘Cudze chwalicie, swego nie znacie’ – Cztery pory gotowania z jabłkiem w roli głównej
Jabłko wciąż jest niedocenianym owocem – uważa Elżbieta Teper. Ekspertka zwraca uwagę, że najlepsze i najzdrowsze są te owoce, które ...
Jabłko wciąż jest niedocenianym owocem – uważa Elżbieta Teper. Ekspertka zwraca uwagę, że najlepsze i najzdrowsze są te owoce, które ...
Jeszcze dwieście lat temu był uważany jako warzywo trujące, dziś nie wyobrażamy sobie bez niego pizzy, sosów czy zupy. Pomidory ...
Ryba z grilla może nas zaskoczyć smakiem – przekonuje Elżbieta Teper. Nasz kulinarny ekspert w każdy piątek o 13.10 podpowiada, ...
Kurczak też może świetnie smakować z rusztu – przekonuje nasz kulinarny ekspert. Elżbieta Teper, która gości w piątkowej (19.07) audycji ...
Tłuszczyk daje mięsu smak – przypomina nasz kulinarny ekspert. Elżbieta Teper, która gości w audycji ‘Radiowy przepis na grilla’ zauważa, ...
Falafele, czyli słynne kotleciki z ciecierzycy, pasta tahini z nasion sezamu czy ciastko fondue faszerowane orzechami w syropie z bitą ...