Ziemniaki o specyficznym kolorze mogą być toksyczne! – dziś Cztery pory gotowania
Pyry, bulwy czy barabole – bez względu na używaną nazwę, ziemniak wciąż smakuje tak samo. Radiowy ekspert kulinarny Elżbieta Teper ...
Pyry, bulwy czy barabole – bez względu na używaną nazwę, ziemniak wciąż smakuje tak samo. Radiowy ekspert kulinarny Elżbieta Teper ...
Jego przygotowanie nie jest proste, ale warto podjąć trud, bo jarmuż to bogactwo witamin – przekonuje Elżbieta Teper. Kulinarny ekspert ...
Grzyby mają witaminy porównywalne do warzyw – przekonuje Elżbieta Teper. Nasz kulinarny radiowy ekspert przyznaje, że niesłusznie przez lata posądzano ...
Jesienią w naszych kuchniach króluje dynia. Warzywo jest źródłem wielu witamin, w tym C, B, zawiera także magnez, fosfor, potas, ...
Jesienią na naszych stołach powinna królować śliwka – zachęca Elżbieta Teper. Nasza kulinarna ekspertka przekonuje, że śliwka to źródło witamin ...
Jabłko wciąż jest niedocenianym owocem – uważa Elżbieta Teper. Ekspertka zwraca uwagę, że najlepsze i najzdrowsze są te owoce, które ...
Jeszcze dwieście lat temu był uważany jako warzywo trujące, dziś nie wyobrażamy sobie bez niego pizzy, sosów czy zupy. Pomidory ...
Ryba z grilla może nas zaskoczyć smakiem – przekonuje Elżbieta Teper. Nasz kulinarny ekspert w każdy piątek o 13.10 podpowiada, ...
Kurczak też może świetnie smakować z rusztu – przekonuje nasz kulinarny ekspert. Elżbieta Teper, która gości w piątkowej (19.07) audycji ...
Tłuszczyk daje mięsu smak – przypomina nasz kulinarny ekspert. Elżbieta Teper, która gości w audycji ‘Radiowy przepis na grilla’ zauważa, ...