Można go zjadać, ale sprawdzi się też jako dekoracja – jarmuż w 'Czterech porach gotowania’
Jego przygotowanie nie jest proste, ale warto podjąć trud, bo jarmuż to bogactwo witamin – przekonuje Elżbieta Teper. Kulinarny ekspert ...
Jego przygotowanie nie jest proste, ale warto podjąć trud, bo jarmuż to bogactwo witamin – przekonuje Elżbieta Teper. Kulinarny ekspert ...
Grzyby mają witaminy porównywalne do warzyw – przekonuje Elżbieta Teper. Nasz kulinarny radiowy ekspert przyznaje, że niesłusznie przez lata posądzano ...
Jesienią w naszych kuchniach króluje dynia. Warzywo jest źródłem wielu witamin, w tym C, B, zawiera także magnez, fosfor, potas, ...
Jesienią na naszych stołach powinna królować śliwka – zachęca Elżbieta Teper. Nasza kulinarna ekspertka przekonuje, że śliwka to źródło witamin ...
Jabłko wciąż jest niedocenianym owocem – uważa Elżbieta Teper. Ekspertka zwraca uwagę, że najlepsze i najzdrowsze są te owoce, które ...