Eksperci przekonują, że jest to połączenie zdrowia i smaku. Kucharz w Dolinie Pstrąga w Machowej Józef Rynkar radzi, by jeśli chcemy być fit, do swojej karty menu wprowadzić duszonego lub wędzonego pstrąga.
Najlepiej w towarzystwie warzyw, wszystko połączone w formie sałaty.
– Wędzony pstrąg, odrobina rukoli, słonecznik, kozi ser, ocet balsamiczny i oliwa z oliwek – zdradza przepis Józef Rynkar.
Więcej podpowiedzi nowego kucharza karczmy Dolina Pstrąga w Machowej na wiosenne potrawy usłyszycie w środowej audycji WIELKI POST-ęp na antenie Radia RDN o 10.10.
W programie są też konkursy z nagrodami. Do zdobycia między innymi karnety na siłownię, vouchery na zakup sprzętu do ćwiczeń, konsultacje dietetyczne, opieka trenera personalnego, a w wielkim finale zapas wody mineralnej na rok.
Aby wziąć udział w konkursie wystarczy wysłać sms 73601 o treści RDN.fittar + odpowiedź. Koszt sms 3,69z VAT.








!["Jest to dar jednego człowieka dla drugiego". Honorowi krwiodawcy zostali odznaczeni [ZDJĘCIA] 9 kriwodawcy](https://rdn.pl/wp-content/uploads/2025/11/kriwodawcy-350x250.jpg)





